Cookies og persondatapolitik

Introduktion
Dette site udgives af Forlaget Sand & Jern (“Forlaget Sand og Jern” “Sandogjern.dk” ”Vi”, ”Os” og ”Forlaget”).

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder følgende cookies fra tredjeparter:

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google
  • Twitter
  • WordPress

Såfremt du ved brug af hjemmesiden afgiver oplysninger om dig selv, vil oplysningerne blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Forlaget kan ikke påtage sig ansvaret for, at udenforstående uretmæssigt skaber sig adgang til oplysninger, du har sendt online, hvorfor disse oplysninger sendes på eget ansvar.

Links til andre hjemmesider:
Følgende sider er drevet af forlaget:
Facebook: https://www.facebook.com/sandogjern
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/forlaget-sand-og-jern/
Instagram: https://www.instagram.com/forlagetsandogjern/

Forlagets hjemmeside og nævnte sider repræsenterer forlaget udadtil.

Forlaget holder løbende opdateringer med:

  • Nyheder og promoveringer
  • Aktuelle datoer på forlagets arrangementer.

Forlagets hjemmeside og nævnte links drevet af forlaget indeholder links til andre hjemmesider. Som bruger af forlaget og de nævnte links drevet af forlaget skal du være opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for andre hjemmesiders sikkerhedspolitik og samling af persondata.

Typer af cookies vi bruger på www.sandogjern.dk
Sessionscookies
Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside/applikation kørende. Det er fx tilfældet med kundecenteret og indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistent cookies
Persistent cookies bliver lagret på din computer til at huske et valg, du har foretaget. Der benyttes kun persisten cookies til at huske favorit listen.

 

Overordnet om GDPR
Forlaget Sand og Jern behandler personoplysninger i overensstemmelse med god databehandlingsskik og persondataforordningen.

Personoplysninger er de informationer, der indsamles, når du f.eks. benytter vores hjemmeside og vi behandler en række informationer. Det sker f.eks. hvis du køber vores bøger, tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, kontakter os på mail etc.

Som følge af EU’s persondataordning (GDPR), har vi for at være i overensstemmelse med denne, opdateret vores privatlivspolitik. Vi gennemgår her vores privatlivspolitik for hjemmesidekunder, interne kunder og andre personer der berøres af persondata.

Hvis du ønsker data slettet hos os, så kontakt os gerne på forlaget@sandogjern.dk

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: forlaget@sandogjern.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Dine rettigheder på vores hjemmeside og sites drevet af forlaget

Kommentar-funktioner, debat og lign.
For at kunne deltage i kommentarer, debat og lign. på hjemmesiden, og nævnte links drevet af forlaget – generelt skal du være indforstået med, at der skal skrives i en god tone og acceptere følgende retningslinjer:

Redaktionen forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til – helt eller delvist – at redigere eller fjerne indlæg og kommentarer fra kommentar-funktion, debat og lign., som redaktionen skønner, er i strid med gældende regler og lovgivning, herunder er racistiske eller injurierende, skrevet i en grov og nedladende tone, er udlevering af personlige oplysninger, er eller kan sidestilles med reklame, er personlig krænkende samt andre anstødelige indlæg og kommentarer.

Alle kommentarer godkendes manuelt af hensyn til undgåelse af spamkommentarer.

Såfremt redaktionen sletter eller redigerer i et indlæg/kommentarer, vil der ikke blive givet brugeren særskilt besked herom.

Forlaget påtager sig intet ansvar for kommunikation imellem brugerne.

Ændring af retningslinjer
Grundet den hurtige udvikling på web-sites forholder redaktionen sig ret til uden varsel at ændre ovenstående betingelser, vilkår og retningslinjer.

Når du anvender denne hjemmeside, accepterer du ovenstående.
Såfremt du måtte have spørgsmål til ovenstående betingelser, vilkår og retningslinjer, kan du kontakte forlaget@sandogjern.dk.

Hjemmesiden vil løbende blive gennemgået for nyheder og opdateringer.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Forlaget Sand & Jern
Fenrisgade 2, 5.
2200 København N
Danmark
E-mail: forlaget@sandogjern.dk
Tlf.: 31610910
CVR.nr.: 38711989.


Disse politikker og betingelser er sidst opdateret 28. juni 2018