De første skridt

Forlaget Sand & Jern er det første forlag i Danmark, som udelukkende fokuserer på at bringe kinesisk litteratur til danske læsere. Danmark har, i modsætning til andre skandinaviske lande, ikke ret mange oversættelser af kinesiske klassikere. Det har naturligvis en effekt på offentlighedens indblik i kinesisk kultur, og det er denne problemstilling vi vil forsøge at imødekomme.

Vores første udgivelse, Lu Xuns novellesamling Opråb, er planlagt til 4. kvartal i år og flere vil følge det kommende år. Til at begynde med vil vi fokusere på klassikerne, de bøger som er uomgåelige men som endnu ikke har en dansk oversættelse.

Vi vil også opfordre alle interesserede til at kontakte os. Det kan være du har en idé om hvad der skal oversættes, eller måske har du en novelle du har oversat som du vil have udgivet på siden?

Med disse første beskedne skridt håber vi, at bygge bro til en kultur hvor sproglige og kulturelle barrierer indtil nu har været svære at forcere.


Sand & Jern / Frederik K. Gaub / Forår 2017

One Comment

  1. Hej, hvor godt! Super sejt og tiltrængt, ønsker jer alt muligt held og fremgang. Skriv hvis i får noget i trykken og gerne vil have en til at anmelde. Glæder mig til at drikke en øl til første bogreception 加油!

Comments are closed.